tirsdag den 14. januar 2014

Gang i den

Så blev året skudt godt i gang og det er fuld fart frem.

Sædvanen tro er det her i vinter halvåret mest keramik og voksbilleder der er gang i. Mest fordi at det atelier jeg bebor ikke er isoleret og mine pensler stivner i forsøget på at frembringe nogen form for dans på lærrederne.

Og det er måske meget godt. Det giver i al fald tid til alle de andre ting der optager mig. Udover leret så er jeg meget optaget af tanker og idéer om hvordan mit PR-materiale skal tage sig ud og hvor jeg kunne tænke mig at udstille. Altså en masse praktisk arbejde. Desværre et nødvendigt onde. For hånden på hjertet, så ville jeg da allerhelst bruge al min tid på det kreative.

Også fordi jeg synes jeg hurtigt kommer til at bruge al for meget af min tid ved pc'en. Især når man som jeg ikke er helt hjemme i dette univers. Så kunne jeg godt ønske mig en sekretær :D ....... nåh det var vist et sidespor.

Jeg har også brug en del tid på at lave nogle små film  hvor jeg præsenterer mine forskellige genre. Kunne tænke mig på sigt at indarbejde dem i min hjemmeside - forhåbentligt snart.

Først en lille film med nogle af mine foto. I øjeblikket kan du møde nogle af mine foto i Humlebæk i Rubens Tøj i Humlebæk Centret og hos www.brille-mie.dk  Begge steder er du velkommen til bare at stikke hovedet ind for at se billederne. 

Fotoudstillingen er netop taget ned i Odense og søger nu et nyt sted, så hvis der er nogen her der har kendskab til et egnet sted for en spændende fotoudstilling, så tøv ikke med at kontakte mig.
 
 
Her en lille præsentation af min keramik. Også den kan du finde hos www.brille-mie.dk og du kan finde den hos www.butikquebec.dk i Helsingør. Også der er du hjertelig velkommen til at stikke hovedet ind.
 
 

 
 
Malerierne ligger lidt stille om vinteren, men der er nok at se på, hvis din vej skulle falde forbi en dag. Ring bare hvis du har lyst til at se mit atelier. Så fremviser jeg gerne mine billeder der.
 
 

 
Voksbillederne lever deres eget liv. Det er lidt forskelligt hvor aktiv jeg er på det område. Men ind imellem, så hygger jeg mig ved at lave billeder i voks. Måske fordi det er så forskelligt fra de andre ting jeg laver. 
 
Som rosinen i pølseenden, har jeg lavet en lille film med stemningsbilleder fra udstilling og fernisering. 
 
 
På denne måde håber jeg at have vakt Jeres interesse for mine ting. Håber at rigtig mange af Jer, vil være søde at sende linket rundt til Jeres netværk, så jeg på den måde kan få kontakt til steder hvor jeg kan udstille.
 
Et forår med rigtig mange fridage er lige om hjørnet. For mig betyder det forhåbentligt at jeg får gang i kreativiteten.
 
Sysser
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar