tirsdag den 31. december 2013

Godt Nytår

Årets sidste dag har igen indhentet os og sædvanen tro er det så dejligt, at lave et tilbageblik over året der gik.

For Syssers Corner har det været et spændende år med meget aktivitet.  Det har især været keramik og foto der har holdt for. På en skøn måde.

Sjovt med fotografiet, for i mange år har det ligget stille for mig. Det kom sig af, at jeg mistede mit foretrukne kamera og så syntes jeg ikke det var så sjovt mere. Men det er der heldigvis lavet om på. Nu er jeg igen indehaver af et fornuftigt kamera og jeg nyder at udfordre det og mig selv. 

Det er blevet til et par udstillinger i lokale butikker og det har givet en fin respons, i form af nye udfordringer. Udstillingen i Odense er netop blevet taget ned og står nu og venter på et nyt sted at flytte ind. Så hvis nogle af Jer derude kender et sted, hvor der kunne være interesse for en fotoudstilling så sig endelig til. Det kan også laves til en kombination af keramik og foto.

En af udfordringerne fik jeg da jeg blev inviteret til at forevige det spetakulære show "Riddere og Rædsler" på Tøjhusmuseet  med Hans Henrik Bærentsen i rollen som Chr. IV.
En sjov og anderledes opgave, som bare måtte prøves.

Keramik og foto udstilling vil være en fin kombination, da jeg jo som bekendt er lidt bidt af sæler og hav.

Som det ses, så kombinerer jeg selv keramik med hav på min egen måde ;)

Der er brugt mange timer ved drejeskiven i år. Det har været sjovt at genopdage drejekunsten, selvom det stadig er det skulpturelle udtryk der tiltaler mig mest. Men det er nødvendig at dreje lidt, så der er lidt at lave glasurforsøg med. Glasuren er altid en spændende udfordring.

Og en udfordring fik jeg også da jeg blev bedt om at lave nogle krus der skulle ligne raflebæger. Det var sjovt. Bestemt noget jeg kunne ønske mig mere af i 2014.

Det er blevet til mange timer ved vandet. Heldigvis, for det er der jeg finder min inspiration og der jeg finder min ro.
 
 
 
 


I 2013 indgik jeg også en aftale med http://www.butikquebec.dk/ om at forhandle min keramik. Var netop på besøg der i går og kan på det varmeste anbefale butikken hvis du er interesseret i smukke smykker og designer tøj, fantastisk inspirerende.

Penslerne har ligget lidt stille i år - jeg kan jo desværre kun være et sted af gangen :D Men mon ikke at de i 2014 igen kommer i gang. Der er i al fald hentet meget inspiration som ligger klar bag pandelapperne til at komme til udtryk.

Sluttelig vil jeg ønske Jer alle et bragende godt nytår og ønske Jer hver især held og lykke med jeres målsætninger for året der kommer.

Mange nytårshilsner
Sysser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar